Laatste Nieuws

Netflix bestelt officieel vierde seizoen van Stranger Things

De kogel is eindelijk door de kerk. Netflix heeft het vierde seizoen van Stranger Things officieel aangekondigd. De laatste tijd wees alles er al op dat er nog een vervolg zou komen gezien de cliffhanger in seizoen 3 en nu heeft Netflix eindelijk naar buiten gebracht dat er een vierde seizoen is besteld.

Cliffhanger

Het derde seizoen van Stranger Things heeft ons achter gelaten met flink wat vragen. We gingen dan ook al aan de slag met de 7 prangende vragen naar aanleiding van de seizoensfinale. De vraag waar fans voornamelijk antwoord op hopen te krijgen, is of Jim Hopper nog leeft. Alhoewel het er eerst naar uitzag dat hij dood was, had de aftiteling misschien toch nog een hint naar waar Hopper is.

Stranger Things seizoen 4 op Netflix

Netflix heeft nu bekendgemaakt dat Stranger Things een vierde seizoen krijgt bij de streamingdienst. De opnames vinden in het najaar plaats. Een releasedatum voor het vierde seizoen is nog niet bekend. Al is het niet ondenkbaar dat Netflix voor seizoen 4 van Stranger Things kiest voor Thanksgiving of Kerstmis 2020. In de seizoensfinale van het derde seizoen waren al wat hints verwerkt over het vervolg. Voor seizoen 4 zijn we niet langer in Hawkins.

Bekijk de aankondigingsvideo

Bekijk de eindscene van seizoen 3