Laatste Nieuws

Netflix bestelt nu al You seizoen 4

Vanaf vrijdag 15 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met You seizoen 3. Ondertussen is nu al duidelijk dat het niet blijft bij seizoen 3. Netflix heeft namelijk een vierde seizoen besteld van You. Dat gebeurde nog voordat het derde seizoen gelanceerd was.

Getrouwd met kind

Vanaf vrijdag kunnen we op Netflix aan de slag met het derde seizoen van You. Daarin is het verhaal van Joe Goldberg al flink gevorderd. Begon het ooit met een obsessie voor een dame in de bibliotheek waar hij werkte, inmiddels is hij getrouwd met Love en hebben ze samen een zoon. In Madre Linda willen ze een nieuw leven opbouwen. De twee vormen een ogenschijnlijk normaal gezin, maar Joe maakt zich zorgen om Love’s dodelijke dwang.

You seizoen 4 op Netflix

Wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met You seizoen 4 is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat Greg Berlanti en Sera Gamble ernaar uitkijken om met seizoen 4 aan de slag te mogen. “Toen we de boeken van Caroline lazen, waren Greg en ik meteen geobsedeerd door Joe Goldberg en zijn verdraaide wereldbeeld. Het was opwindend om te zien hoe Penn Joe griezelig, maar meeslepend tot leven bracht”, vertelde Gamble.

“We zijn enorm dankbaar dat Netflix zo’n enorme steun heeft getoond en dat mensen over de hele wereld het leuk hebben gevonden om te zien hoe Joe het de afgelopen drie seizoenen echte helemaal verkeerd heeft gedaan. Het hele You-team staat te popelen om nieuwe, duistere facetten van liefde te ontdekken in seizoen 4”, aldus Gamble.

Wil jij als eerste weten wanneer You seizoen 4 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?