Laatste Nieuws

Netflix bestelt Love, Death + Robots seizoen 2

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Love, Death + Robots. De anthologie animatieserie heeft voor het tweede seizoen een ervaren animatie-director aangesteld. Jennifer Yuh Nelson van onder meer Kung Fu Panda versterkt het team als supervisor voor het tweede seizoen.

Anthologie animatieserie

Het eerste seizoen van Love, Death + Robots was duidelijk iets heel anders dan de andere series die Netflix in zijn aanbod heeft. Met Love, Death + Robots haalde de streamingdienst een anthologie animatieserie in huis waarbij iedere achttien afleveringen een op zichzelf staand verhaal vertelde met een andere animatiestijl. Wat de afleveringen wel gemeen hadden, is dat ze allemaal één van de onderwerpen: liefde, dood en robots aansnijden.

Love, Death + Robots seizoen 2 op Netflix

Love, Death + Robots krijgt een tweede seizoen met nieuwe afleveringen. Tim Miller en David Fincher hebben groen licht gekregen om aan de slag te gaan met nieuwe afleveringen. Hoeveel nieuwe afleveringen we mogen verwachten voor een tweede seizoen, is nog niet bekend. Ook weten we nog niets over een releasedatum.

Wil jij als eerste weten wanneer Love, Death + Robots seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?