Laatste Nieuws

‘Netflix bestelt Élite seizoen 4 en 5 met nieuwe cast’

Netflix schijnt een vierde en vijfde seizoen besteld te hebben van Élite. Terwijl we in België wachten op de release van het derde seizoen, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan een vervolg. Volgens de Spaanse site Bluper krijgen we echter wel te maken met een grote verandering; een gloednieuwe cast.

Las Encinas

Élite is één van de Spaanse hitseries die Netflix rijk is. In deze serie volgen we hoe drie arbeiderskinderen terecht komen op de exclusieve privéschool Las Encinas in Spanje. Het wordt een strijd tussen de arme en rijke studenten waarbij zelfs een dode valt. In seizoen 1 komen we erachter wie het slachtoffer is en in het tweede seizoen wordt bekend wie de moordenaar is. In maart kunnen we aan de slag met het derde seizoen van Élite.

Élite seizoen 4 en 5 op Netflix

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan nieuwe seizoenen van Élite. Zo zou Netflix al een vierde en vijfde seizoen besteld hebben met in totaal zestien nieuwe afleveringen. De opnames daarvan gaan in de lente van start met een gloednieuwe cast. Dat betekent dat we afscheid moeten nemen van de huidige studenten van Las Encinas. Het is nog onduidelijk of seizoen 4 en 5 zich wel op dezelfde school afspelen.

Wil jij als eerste weten wanneer Élite seizoen 4 en 5 op Netflix in België komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?