Laatste Nieuws

Netflix bestelt derde en laatste seizoen Baby

Netflix heeft een derde en tevens laatste seizoen besteld van de Netflix Original Baby. In dat derde seizoen wordt het verhaal van de Italiaanse serie afgerond. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen op Netflix komt.

Coming of age

Baby is één van de Italiaanse Originals van Netflix. We volgen het ‘coming of age’ verhaal van verschillende tieners. Het verhaal uit de serie is gebaseerd op een schandaal uit 2013 waarin welgestelde tieners zich lieten prostitueren om hun luxeleven nog verder uit te kunnen breiden. In de serie zetten verschillende tieners zich af tegen de gevestigde orde. We zien hoe twee tieners uit het rijke deel van Rome hun familie en klasgenoten zat zijn. Ze besluiten een dubbelleven aan te nemen.

Baby seizoen 3 op Netflix

Baby krijgt nog een derde seizoen, maar dan is het ook echt klaar voor de reeks. Het slotseizoen zal het verhaal afronden en alle geheimen blootleggen. Baby is overigens niet de eerste Netflix Original dit jaar die na drie seizoenen stopt. Onder meer The Rain en Dark kregen dit jaar hetzelfde nieuws te horen.

Wil jij als eerste weten wanneer Baby seizoen 3 op Netflix België begint? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?