Laatste Nieuws

Netflix annuleert V Wars en October Faction

Netflix heeft een punt gezet achter twee van zijn series. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat er geen vervolgseizoenen worden besteld van V Wars en October Faction. Daarmee komt er een einde aan de twee dramaseries die maar één seizoen hebben geduurd.

V Wars

V Wars werd aan het eind van vorig jaar toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De verwachtingen waren vrij hoog, want niemand minder dan Vampire Diaries-acteur Ian Somerhalder had een hoofdrol in de serie. Hij speelde Dr. Luther Swann die een wereld vol horror binnentrad waarin hij zelfs zijn beste vriend zag veranderen in een vampier. Het is aan Dr. Luther Swann om op tijd in te grijpen, terwijl zijn beste vriend ondertussen de meest krachtige leider wordt van de vampieren.

October Faction

October Faction werd aan het begin van dit jaar gelanceerd door Netflix. Daarin volgen we een getrouwd koppel dat samenwerkt om te jagen op het bovennatuurlijke. Hun tweeling Viv en Geoff houden er hun eigen vreemde geheimen op na. In October Faction was onder meer een hoofdrol weggelegd voor Bones-actrice Tamara Taylor.

V Wars en October Faction geannuleerd

Van zowel V Wars als October Faction wordt geen nieuw seizoen meer besteld. Mogelijk vielen de kijkcijfers tegen en heeft dat Netflix doen besluiten om geen nieuwe seizoenen meer te bestellen. Recent annuleerde Netflix ook een aantal andere titels, met onder meer Messiah, Spinning Out en Daybreak.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?