Laatste Nieuws

Netflix annuleert No Good Nick na 1 seizoen

Slecht nieuws voor de fans van No Good Nick. Netflix heeft ervoor gekozen de serie na één seizoen te annuleren. Dat bleek uit een bericht dat Variety als eerste naar buiten heeft gebracht. Dat betekent dat het na twintig afleveringen klaar is voor Amerikaanse drama-komedieserie.

No Good Nick

In No Good Nick zagen we Melissa Joah Hart eindelijk weer als actrice in een serie. In de serie draait het o,m een gezin dat het leven compleet ziet veranderen als de minderjarige Nick zich aan de deur meldt. Ze doet alsof ze verre familie is van het gezin, maar ondertussen blijkt ze een ware oplichter te zijn die maar uit is op één ding: wraak.

No Good Nick geannuleerd

Voor No Good Nick besloot Netflix het eerste seizoen in twee delen op Netflix toe te voegen. Het zorgde ervoor dat het eerste deel bestaande uit tien afleveringen op 15 april verscheen en de resterende tien afleveringen op 5 augustus werden toegevoegd. De hoop was daarna dat er nog een seizoen zou volgen, maar nu is duidelijk geworden dat het na één seizoen klaar is. Bij IMDb is de serie blijven steken op een magere score van 5,8.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?