Laatste Nieuws

Netflix annuleert Chambers na 1 seizoen

Slecht nieuws voor de kijkers die hoopten dat Chambers een vervolg zou krijgen op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat er geen nieuw seizoen wordt besteld van de horrorserie. Na één seizoen wordt de stekker uit de reeks getrokken.

Chambers

Netflix voegde op 26 april de nieuwe horrorserie Chambers toe aan zijn aanbod. De serie vertelde het verhaal van een jonge hartpatiënte die een harttransplantatie nodig heeft. Op tijd wordt een donor gevonden, maar als dat eenmaal is gebeurd merkt de moeder van de donor al snel iets opmerkelijks. Op mysterieuze wijze vertoont de jonge hartpatiënte steeds meer van de sinistere karaktertrekken van haar donor.

Chambers stopt na 1 seizoen

Met hoofdrollen voor onder meer Uma Thurman en Tony Goldwyn waren de verwachtingen voor de bovennatuurlijke thrillerserie hoog. Recensies waren echter niet altijd even positief. “Chambers keert niet terug voor een tweede seizoen”, heeft een woordvoerder van Netflix nu dan ook laten weten.

“We zijn de bedenker en showrunner Leah Rachel dankbaar voor het feit dat ze ons dit verhaal hebben gebracht. We zijn ook dankbaar voor de onvermoeibare crew en onze ongelooflijke cast, met name Uma Thurman, Tony Goldwyn en de getalenteerde Sivan Alyra Rose.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?