Laatste Nieuws

NBC bestelt Good Girls seizoen 3

Good Girls Netflix

Terwijl de uitzendingen van het tweede seizoen nog in volle gang zijn in de Verenigde Staten, heeft NBC nu al een derde seizoen besteld van Good Girls. In België kunnen we het eerste seizoen van de serie door een deal bekijken op Netflix. Dat eerste seizoen verscheen al snel na de release in Amerika op Netflix en de hoop is dat dat ook met het tweede seizoen gebeurt.

Good Girls

Beth, Ruby en Annie zijn drie doodgewone moeders uit de suburbs. Financieel gezien kunnen de drie wel een boost gebruiken. Ze komen dan ook op het geniale idee om de lokale supermarkt te beroven. Als drie totaal onervaren overvallers levert dat hilarische beelden op. Wat ze dan ook nog niet weten, is dat die actie drie doodgewone dames in het criminele circuit plaatst waarbij zelfs hun levens in gevaar zijn.

NBC bestelt Good Girls seizoen 3

Het verhaal van Good Girls is nog niet over. In Amerika wordt momenteel het tweede seizoen uitgezonden. In mei is het daar de beurt aan de laatste aflevering en daarna is het wachten totdat het tweede seizoen op Netflix verschijnt. Het goede nieuws is al dat het daar niet bij blijft.

“We zijn zo enthousiast dat we de vriendschap en avonturen van deze drie ongelooflijke vrouwen kunnen blijven volgen en tegelijkertijd herkenbare kwesties kunnen delen op een grappige en verrassende manier”, legden Lisa Katz en Tracey Pakosta van NBC uit. Wil jij als eerste weten wanneer Good Girls seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.