Laatste Nieuws

Narcos: Mexico toch nog voorzien van derde seizoen

Het verhaal van Narcos: Mexico gaat verder. Na de release van het tweede seizoen van de reeks was het lange tijd stil rondom de drugsserie, maar nu is duidelijk geworden dat er toch een derde seizoen komt. Voor seizoen 3 is echter wel sprake van een grote wijziging.

Nieuwe showrunner

Voor het derde seizoen van Narcos: Mexico heeft Eric Newman ruimte gemaakt voor een nieuwe showrunner. Carlo Bernard, de laatste tijd al actief als co-creator van de reeks, neemt het stokje over van Newman als showrunner. Op die manier krijgt Newman de kans om zich te focussen op zijn nieuwe aankomende projecten voor Netflix nadat hij een exclusieve deal met de streamingdienst tekende. Newman blijft wel bij de serie betrokken als uitvoerend producent.

Cast

Nu duidelijk is geworden dat Narcos: Mexico een derde seizoen krijgt, kan het speculeren over de nieuwe afleveringen ook beginnen. Duidelijk is alvast dat Scoot McNairy terugkeert. Dat geldt niet voor Diego Luna. Andere castleden zijn José Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda en Gorka Lasaosa

Narcos: Mexico seizoen 3 op Netflix

Wagner Moura, de vertolker van Pablo Escobar in de eerste twee seizoenen van Narcos, zal twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico regisseren. Uit hoeveel afleveringen seizoen 3 gaat bestaan, is nog niet bekend. Ook de releasedatum wordt pas later bekendgemaakt.

Bekijk de aankondiging van Narcos: Mexico seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?