Laatste Nieuws

‘Narcos: Mexico seizoen 2 releasedatum per ongeluk verklapt’

Narcos Mexico Netflix

Het ziet ernaar uit dat we niet lang meer hoeven te wachten voordat het tweede seizoen van Narcos: Mexico op Netflix verschijnt. Alhoewel de streamingdienst zelf de kaken nog stijf op elkaar houdt wat betreft een releasedatum, lijkt een acteur nu toch per ongeluk meer bekend gemaakt te hebben.

Q&A

Acteur José Maria Yazpik, de vertolker van Amado Carrillo Fuentes, maakte van zijn Instagram-account gebruik om de nodige vragen te beantwoorden. Een van de vragen die voorbij kwam voor de acteur was wanneer het tweede seizoen van de reeks zou verschijnen. Waar eerst rekening gehouden werd met eind 2019, lijken we nu uit te moeten gaan van februari 2020. Uiteraard blijft het nog even wachten tot Netflix officiële uitspraken doet over de release, maar de woorden van Yazpik zijn op zijn minst interessant.

Drugskartels

In het eerste seizoen van Narcos: Mexico hebben we de groeiende strijd tussen de drugskartels in Mexico gevolgd. In het tweede seizoen van de reeks gaat dat verhaal verder. Waar Félix Gallardo eerst nog aan het roer stond, krijgt hij het in het tweede seizoen steeds moeilijker nu steeds meer kartels opkomen. Daarbij komen ook de Verenigde Staten in het spel.