Laatste Nieuws

Narcos Mexico: Derde – en laatste – seizoen dit najaar op Netflix

Het derde seizoen van Narcos Mexico heeft een releasedatum. In november zullen de nieuwe afleveringen te zien zijn van de historische misdaadserie. Het slechte nieuws daarbij is wel dat dit het laatste seizoen zal zijn, net zoals de originele Narcos-reeks zal het dus stoppen na drie campagnes.

De opvolging van Félix Gallardo

In Narcos werd Pablo Escobar gevolgd en de gehele strijd in Colombia. Na twee seizoenen ging het over de opvolgers van Escobar. In Narcos Mexico wordt hetzelfde spoor gevolgd. Ook hier werd de grote drugsbaron gevolgd in de persoon van Félix Gallardo. Na twee seizoenen is zijn heerschappij voorbij en is het wachten op de opvolgers. Onder wie vermoedelijk El Chapo, die al te zien was als loopjongen in de eerste seizoenen.

Colombia, Mexico…?

Vanaf 5 november zal het derde seizoen van Narcos Mexico te zien zijn. Of er daarna nog meer komt is de vraag. De makers hebben altijd gezegd dat zolang er wit poeder over de wereld rond waait, er ook verhalen zullen zijn over drugsbendes en drugsoorlogen. Na Colombia en Mexico zijn er nog heel wat verhalen te vertellen, maar of dit ook gaat gebeuren heeft Netflix nog niet laten weten.

Bekijk de teaser van Narcos Mexico seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?