Laatste Nieuws

Na releasedatum ook trailer van Elite uitgebracht

Zonder twijfel is Elite één van de series waar dit najaar het meest uitgekeken mag worden. Vorige week maakte Netflix al de releasedatum van deze serie bekend en nu is ook de officiële trailer vrijgegeven.

Spaanse Gossip Girl

De aandacht van de Netflix-gebruikers was al snel getrokken toen Elite werd neergezet als de Spaanse Gossip Girl. De nog altijd ontzettend populaire tienerserie draaide om scholieren uit de Upper East Side van New York City. In Elite speelt het verhaal zich allemaal af op de zeer exclusieve school Las Encinas.

Trailer Elite van Netflix verschenen

Netflix heeft de trailer van Elite seizoen 1 uitgebracht, een kleine maand voordat de volledige reeks online verschijnt. Op 5 oktober is het eerste seizoen van Elite te zien en in de tussentijd kunnen we de personages al wat beter leren kennen en krijgen we een beeld van de verhaallijnen. Las Encinas is de beste en meest exclusieve school in Spanje, waar de kinderen van de Spaanse elite studeren. Nadat een school in de buurt instort, worden drie studenten uit het arbeidersmilieu op Las Encinas geplaatst. Ze denken dat zij de lucky ones zijn, maar niets is minder waar.

De scholieren die altijd al op Las Encinas hebben gezeten en alles hebben wat hun hartje begeert accepteren de tieners uit de lagere klasse niet. Op hun beurt hebben zij weer niets te verlezen en dat zorgt voor een keiharde clash op Las Encinas, met een moord als gevolg. Wie die moord gepleegd heeft is echter een raadsel. Is het iemand uit het kleine groepje nieuwe studenten? Of ligt het veel dieper dan dat?