Laatste Nieuws

Mooiste Netflix-gerelateerde Black Friday-deals

Black Friday is in een paar jaar tijd volledig overgewaaid vanuit de Verenigde Staten naar Europa. Dit jaar zijn ook in België de meeste bedrijven druk met acties rondom deze dag. We hebben een aantal leuke acties opgesomd die je Netflix kijkervaring kan verbeteren.

Black Friday: de dag naar Thanksgiving

In de Verenigde Staten is Black Friday al een flinke tijd een begrip. De dag na Thanksgiving is ieder een vrij en worden alle producten in de verkoop gezet met hoge kortingen. Het heet Black Friday omdat bedrijven door middel van deze dag zwarte cijfers kan draaien. Dit ging met name om elektronica waar de hoge kortingen werden gegeven. Daar zijn nu in Europa de online shops ook druk mee.

Series kijken: Boxsets

Het aanbod van Netflix heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden, maar er zijn altijd films of series die je niet kunt kijken. Gelukkig bestaan de DVD-boxsets nog en Black Friday is hét moment om de collectie flink uit te breiden. Verschillende boxsets zijn scherp afgeprijsd en daarom extra interessant. Ouderwets een DVD-tje kijken heeft nog steeds zo z’n charme.

Bekijk de boxsets met hoge kortingen

Hoge kortingen op televisies

Een nieuwe televisie aanschaffen met hoge korting kan zomaar tijdens Black Friday. Het is bekend dat we het liefst naar een film of serie op Netflix kijken via de televisie. De afgelopen jaren is de beeldkwaliteit van televisies én producties enorm verbeterd. Zo dienen steeds meer 4K-televisies zich aan en breidt het aanbod van Netflix-titels in deze hoge kwaliteit steeds verder uit. Kijk jij liever op een monitor of op je tablet? Check dan ook de aanbiedingen in deze categorieën.

Bekijk hier de televisies met hoge kortingen

Bekijk de monitordeals

Bekijk de hoge korting op tablets

Google Home en Chromecast

Google Home is in België een relatief nieuw product en uitstekend te gebruiken in combinatie met Netflix. De Google Home is je persoonlijke assistent van Google en deze slimme speaker kun je bedienen met je stem. Door commando’s aan het apparaat te geven wordt het huishouden een stuk makkelijker. Met de Google Home kun je bijvoorbeeld ook de opdracht geven om een film of serie van Netflix op je televisie af te spelen, ideaal!

Er zijn twee verschillende Google Home apparaten. De Google Home speaker en de Google Home Mini. De Google Home speaker kost normaal 89 euro, maar is tijdens Black Friday flink afgeprijsd, naar 64 euro. De Chromecast van Google is en blijft een goedkope manier om je televisie om te toveren tot een Smart TV. Tijdens Black Friday is dit apparaatje nog goedkoper dan anders en daarmee wordt het afspelen van Netflix-titels op je televisie wel heel eenvoudig. Het is extra fijn dat de Chromecast voor veel meer zaken te gebruiken is, zoals YouTube, maar ook andere streamingdiensten.

Bestel hier de Google Home voor 64 euro

Schaf een Chromecast aan tijdens Black Friday

Bekijk hier andere mediaspelers die zijn afgeprijsd

Meer Black Friday-aanbiedingen checken? Neem dan hier een kijkje!

Black FridayBlack Friday