Laatste Nieuws

Mogelijk meer seizoenen Unbelievable op komst

Unbelievable krijgt mogelijk meer seizoenen dan van tevoren werd verwacht. De serie werd gelanceerd als een limited serie en alles wees erop dat het na één seizoen klaar zou zijn. Nu hebben de makers laten weten toekomst te zien in de reeks en na te denken over meerdere seizoenen.

Meer seizoenen

Limited series bestaan vaak maar uit één seizoen, maar soms komt het voor dat van dergelijke series toch meerdere seizoenen worden besteld. Op die manier worden het dan anthologie-series, met The Sinner, Dirty John en The Missing als voorbeelden. In het eerste seizoen van Unbelievable werd het artikel An Unbelievable Story of Rape belicht. Aan welke verhaal nu gedacht wordt, is nog niet bekend.

Collette en Wever terug

Het ziet er wel naar uit dat we voor een eventueel tweede seizoen bekende gezichten terugzien. Zo blijken de producers al langer nagedacht te hebben over een vervolg en zij hebben het daar ook over gehad met hoofdrolspelers Toni Collette en Merritt Wever. Tot op heden hebben er nog geen gesprekken plaats gevonden met Netflix over een vervolg. Het is echter niet ondenkbaar dat ook zij openstaan voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen werd in de eerste 28 dagen tenslotte al door 32 miljoen huishoudens bekeken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?