Laatste Nieuws

Modern Family seizoen 9 én 10 komen razendsnel naar Netflix

Netflix is met goed nieuws gekomen voor Modern Family. De streamingdienst voegde vandaag acht seizoenen van de komedieserie toe aan het aanbod en nu blijkt dat ook seizoen 9 en 10 in aantocht zijn. Later deze maand worden de seizoenen toegevoegd.

Sitcom

In Modern Family worden we meegenomen in de levens van de familie Pritchett. We volgen vader Jay, die hertrouwd is met de veel jongere Colombiaanse Gloria en samen een zoon hebben genaamd Manny. Daarnaast heb je ook Jay’s dochter Claire die getrouwd is met de wat sullige Phil Dunphy en hun drie kinderen. Zoon Mitchell maakt het gezin compleet. Hij is homo en getrouwd met Cameron met wie hij dochtertje Lily adopteert.

Elf seizoenen

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van de eerste acht seizoenen van Modern Family. Later deze maand, op 24 mei, mogen we ook een negende en tiende seizoen van de sitcom op Netflix verwachten. Daarnaast mogen we in de toekomst uitkijken naar een elfde seizoen, want de uitzendingen daarvan zijn recent afgerond in de Verenigde Staten. Een releasedatum voor seizoen 11 is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?