Laatste Nieuws

Mindhunter seizoen 3 mogelijk pas in 2022 naar Netflix

Mocht Netflix een derde seizoen bestellen van Mindhunter, dan lijken we lang geduld te moeten hebben. David Fincher, de maker van de reeks, werkt ondertussen tenslotte hard aan andere projecten. Die projecten lijken ervoor te zorgen dat een eventuele derde seizoen van Mindhunter mogelijk pas in 2022 verschijnt.

Fincher druk bezig

Fincher is de reden dat we mogelijk langer moeten wachten op Mindhunter dan eerder gedacht. De maker van Mindhunter werkt momenteel namelijk aan de film Mank. De film is een biopic dat gebaseerd is op het leven van Herman J. Mankiewicz, de schrijver van Citizen Kane. Zodra dat project is afgewerkt, kan Fincher aan de slag met andere projecten. Zo werd onlangs bekend dat hij ook verantwoordelijk wordt voor de pilot-aflevering van een Chinatown prequel.

Mindhunter in 2022 verder?

Ook Mindhunter zal even moeten wachten. Mocht Netflix een derde seizoen bestellen, dan moeten we rekening houden met een release in 2021 of misschien zelfs pas 2022. Als het aan Fincher ligt, blijft het uiteindelijk niet bij die drie seizoenen. Zijn doel is om in totaal vijf seizoenen te maken.

Wil jij als eerste weten wanneer Mindhunter seizoen 3 op Netflix België begint? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!