Laatste Nieuws

Millie Bobby Brown (Stranger Things) werkt aan fillm voor Netflix

Eleven Stranger Things

Millie Bobby Brown werkt voor Netflix aan een film. We leerden de actrice kennen als Eleven in Stranger Things, maar ze blijkt veel meer in haar mars te hebben. Met A Time Lost maakt ze haar debuut als producent op Netflix.

Millie Bobby en zus

De vijftienjarige Millie Bobby Brown werkt niet in haar eentje aan de nieuwe Netflix-film. De actrice gaat A Time Lost samen met haar zus Paige Brown maken. In de nieuwe Netfix Original kijken we mee met twee families die al jarenlang met elkaar in de clinch liggen. Als blijkt dat één van de tienerdochters kanker heeft, verandert alles.

A Time Lost op Netflix

Het verhaal waarop de film A Time Lost op gebaseerd is, is geschreven door Millie en haar zus Paige. Bij de productie van de film wordt ook hun vader Robert Brown betrokken. Het is nog onduidelijk wanneer de film wordt gelanceerd op Netflix, maar beide zusjes kijken alvast uit naar hun samenwerking.

“We zijn Netflix dankbaar dat ze het vertrouwen in ons en dit mooie verhaal hebben. We hebben hier jaren aan geschreven om het te ontwikkelen. Het gaat over vriendschap, familie en het overkomen van obstakels wanneer je wereld lijkt in te storten.”