Laatste Nieuws

Makers Haunting of Hill House werken aan nieuwe horrorserie voor Netflix

Netflix heeft een nieuwe horrorserie besteld van de makers van The Haunting of Hill House. De streamingdienst heeft Mike Flanagan en Trevor Macy aan het werk gezet voor het nieuwe project Midnight Mass. De serie bestaat uit zeven afleveringen. Ondertussen werkt het duo ook aan The Haunting of Bly Manor, het tweede seizoen van The Haunting of Hill House.

Nieuwe horrorserie

De makers van The Haunting of Hill House werken achter de schermen aan een nieuwe serie genaamd Midnight Mass. In de serie kijken we mee met een geïsoleerde eilandgemeenschap die wonderlijke gebeurtenissen – en angstaanjagende voortekenen – beleven na de komst van een charismatische, mysterieuze jonge priester.

De nieuwe horrorserie is afkomstig van Flanagan en Macy. De twee tekenden in februari een meerjarige deal met Netflix waardoor ze exclusief voor de streamingdienst werken aan een aantal projecten. Naast de twee eerdergenoemde series werkt Flanagan ook nog aan een film genaamd Doctor Sleep, een vervolg op The Shining.

Midnight Mass op Netflix

Wanneer Midnight Mass naar Netflix komt, is nog niet bekend. Ook is de cast voor de nieuwe horrorserie nog niet bekend. Wel is al bekend dat het eerste seizoen uit zeven afleveringen bestaat. Wil jij als eerste weten wanneer Midnight Mass op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?