Laatste Nieuws

Messiah na één seizoen geannuleerd

Het is over en uit voor de thrillerserie Messiah. Netflix heeft besloten om na één seizoen de stekker uit de serie te trekken. Dat terwijl Messiah, met de Belg Mehdi Dehbi in de hoofdrol, goed werd ontvangen. Het coronavirus lijkt dan ook een rol gespeeld te hebben in de annulering.

Wil Traval

Wil Traval, de acteur die voor Messiah in de huid kroop van Will Mathers, sprak als eerst over het einde van Messiah. Ik heb net het nieuws ontvangen dat Netflix geen tweede seizoen zal laten maken van Messiah. Ik wil alle fans bedanken voor de support en liefde. Ik had graag met ander nieuws gekomen.”

Coronavirus

Alhoewel Traval geen reden noemde bij de aankondiging van het slechte nieuws, wisten bronnen aan Deadline wel iets te melden. Zo zou de uitbraak van het coronavirus er deels voor gezorgd hebben dat er geen vervolg is besteld. Voor Messiah werd tenslotte gewerkt met een zeer internationale cast met opnames in meerdere landen. De kans dat dat snel weer mogelijk is, is voor nu klein.

Messiah

In Messiah was de hoofdrol voor één van onze landgenoten. Hij speelde de rol van een messias. Maar wie is Al-Masih precies, waar is hij vandaan gekomen? Een argwanende CIA-agente gaat op onderzoek uit om meer over de man te weten te komen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?