Laatste Nieuws

Megaverlenging voor hitserie Bridgerton

Het verhaal van Bridgerton is nog lang niet voorbij. De serie, gebaseerd op de boekenreeks van Julia Quinn, is namelijk vernieuwd voor liefst twee extra seizoenen. Nadat het eerste seizoen van de serie uitgroeide tot een hit, werd al snel duidelijk dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Nu heeft Netflix een derde én vierde seizoen besteld. Daarmee heeft Bridgerton een megaverlenging gekregen.

Megaverlenging

Het is Chris van Dusen, de maker van Bridgerton, die bekend heeft gemaakt dat Bridgerton ook een derde en vierde seizoen gaat krijgen. Dat liet hij weten door middel van een Instagram-post. Van Dusen is de kijkers dankbaar. “Ik heb alles van mezelf in het maken van deze serie gestoken en de manier waarop de wereld het blijft omarmen, blijft me verbazen.”

Geen verrassing

Toch is de snelle verlenging niet helemaal verrassend. In de boekenreeks van Julia Quinn zijn tenslotte acht boeken verschenen, waardoor de reeks nog wel even door kan gaan. Het eerste verhaal hebben we inmiddels meegekregen met de zoektocht van Daphne Bridgerton. In seizoen 2 draait het om Anthony Bridgerton. Daarna zijn er nog zes kinderen te gaan.

“Omdat dit een gezin is van acht kinderen en er acht boeken zijn, zou ik me graag concentreren op het vertellen van de verhalen en liefdesverhalen van alle Bridgerton broers en zussen”, liet Van Dusen eerder dan ook al weten. Maar of het ook haalbaar zou zijn om acht seizoenen te creëren? “Dat zou ik geweldig vinden. Bij succes zou dat geweldig zijn.”

➡ Lees ook: Simon Basset keert niet terug in Bridgerton seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?