Laatste Nieuws

Masterson uit The Ranch geschreven vanwege beschuldigingen

The Ranch Danny Masterson Netflix

Danny Masterson wordt uit The Ranch geschreven. De acteur wordt al een klein jaar beschuldigd van aanranding, maar ontkent dit stelling. Toch heeft Netflix nu besloten om met Masterson te breken en hem uit de sitcom te laten schrijven. Masterson is nog wel te zien in het vierde deel van The Ranch, deze zal op 15 december verschijnen.

Laatste draaidag gehad

“Als gevolg van voortdurende discussies hebben Netflix en de producers Danny Masterson uit de serie geschreven. Gisteren was zijn laatste draaidag voor de reeks en de productie zal begin 2018 zonder hem worden hervat”, aldus een woordvoerder van Netflix in de verklaring. In maart is Masterson beschuldigd door drie vrouwen van aanranding. De acteur bekend van onder meer That ’70s Show heeft de beschuldigingen met klem ontkend.

Huffington Post

Toch neemt Netflix nu afstand van de acteur, mede door een onhandige actie afgelopen weekend executive producer Andy Yeatman. De Huffington Post kwam maandag met een artikel waarin één van de vrouwen een gesprek had met Yeatman. Die vertelde de beschuldigingen niet te geloven, waarna de vrouw bekendmaakte zelf één van de slachtoffers te zijn. Netflix heeft afstand genomen van de standpunten van Yeatman.

Masterson speelt Rooster

Een dag later wordt bekend dat Masterson uit The Ranch zal worden geschreven. De acteur heeft een korte reactie gegeven. “Ik ben zeer teleurgesteld in de beslissing van Netflix om mijn personages uit de serie te schrijven. Ik heb vanaf het eerste moment de beschuldigingen ontkend. Ik ben nooit beschuldigd van een misdaad, laat staan veroordeeld voor een misdrijf.” Masterson is sinds 1 december ook te zien in het tweede seizoen van Easy. Van The Ranch verschijnt op 15 december het vierde deel, oftewel seizoen 2B. In de zomer zal het derde seizoen verschijnen, hierin heeft Masterson dus een beperkte rol danwel is hij helemaal niet meer te zien. In The Ranch speelt hij Rooster, de broer van hoofdrolspeler Colt (Ashton Kutcher). Het is afwachten of de serie het vertrek van Masterson op gaat vangen, de chemie tussen de broers is één van de grote krachten van de sitcom.