Laatste Nieuws

Mary J. Blige speelt hitwoman in Netflix-serie Umbrella Academy

Mary J Blige Mudbound Netflix

Mary J. Blige zal opnieuw een grote rol gaan vertolken in een Netflix-productie. Afgelopen jaar was de zangeres en actrice te zien in Mudbound, voor haar rol is ze zelfs genomineerd voor een Oscar als de beste vrouwelijke bijrol. Nu gaat ze ook aan de slag in Umberlla Academy.

Cha-Cha in Umbrella Academy

Voor Mary J. Blige is de rol van Cha-Cha ingeruimd, ze is een meedogenloze en onorthodoxe huurmoordenaar die door de tijd reist om aangewezen targets te doden.” Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige comic book series. Eerder werden Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Robert Sheehan en aidan Gallagher al gecontracteerd. Daarmee staat er een sterke cast. De productie is in handen van Jeremy Slater, die ook Death Note maakte.

Superhelden weer herenigd na dood adoptievader

Umbrella Academy draait om een groep superhelden die uit elkaar zijn gegroeid. Als hun adoptievader sterft worden ze toch weer herenigd. Die adoptievader was degene die hun leerde om superhelden te zijn, dus zijn dood heeft een grote invloed op de groep. Blige is druk wat betreft acteren. Met liefst negen Grammy Awards op haar schoorsteen maakte ze eerst grote naam met haar muziek. Naast Mudbound was ze onlangs echter ook te zien in How To Get Away With Murder. De productie van Umbrella Academy is vorige maand begonnen en Netflix heeft de intentie deze serie in 2018 nog te langeren.