Laatste Nieuws

Marvel’s Iron Fist gecanceld door Netflix

Netflix en Marvel hebben bekendgemaakt dat Marvel’s Iron Fist geen nieuw seizoen meer krijgt bij de streamingdienst. Ongeveer een maand geleden verscheen het tweede seizoen over personage Danny Rand, maar daarmee is er ook direct een eind gekomen aan de serie.

Geen seizoen 3 voor Iron Fist

Nadat het tweede seizoen was verschenen, was het natuurlijk de vraag of er nog een derde seizoen zou komen. Nu is duidelijk geworden dat dat niet gaat gebeuren. Uit een statement dat in handen is van Deadline blijkt dat de serie na twee seizoenen klaar is. “Iedereen bij Marvel Television en Netflix is trots op de serie en dankbaar voor al het harde werk dat de ongelooflijke cast, crew en showrunners hebben geleverd.”

“We zijn dankbaar voor de fans die de serie twee seizoenen hebben bekeken en voor het partnerschap dat we zijn aangegaan voor de serie. Alhoewel de serie nu eindigt op Netflix, de onsterfelijke Iron Fist leeft voort.” Het is tot op heden de eerste Marvel-serie op Netflix die geannuleerd is.

Nog genoeg Marvel in aantocht

Alhoewel het nu klaar is voor Iron Fist, zijn er nog genoeg Marvel-seizoenen in aantocht. Zo wordt Daredevil op 19 oktober voorzien van zijn derde seizoen en kunnen we in 2019 sowieso aan de slag met een tweede seizoen van The Punisher en een derde seizoen van Jessica Jones. Ook wordt er een derde seizoen van Luke Cage verwacht, alleen deze is nog niet officieel besteld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?