Laatste Nieuws

Marco Polo krijgt geen derde seizoen meer

Marco Polo is door Netflix stopgezet. De dramaserie zal namelijk geen derde seizoen meer krijgen. De ontdekkingsreizer debuteerde op Netflix in december 2014 en dit kalenderjaar verscheen het tweede seizoen. De peperdure productie krijgt geen nieuw seizoen meer, zo is naar buiten gekomen via The Wrap.

Zeer wisselende entree

Marco Polo werd heel groot aangekondigd door Netflix en in de markt gezet als de tegenhanger van Game of Thrones. Die torenhoge verwachtingen konden niet waar worden gemaakt en speelden de serie ook parten. De recensies bij de release van Marco Polo waren namelijk heel negatief. Deze mening werd door de kijkers lang niet door iedereen gedeeld, want op IMDb heeft de serie nog altijd een uitstekende 8,1. Toch liet het tweede seizoen al lang op zich wachten.

Tussendoor een special

Vorig jaar kwam er rond de feestdagen een special over One Hundred Eyes, één van de populaire personages uit de serie. Dit kalenderjaar kwam vervolgens het tweede seizoen, maar daar zal het bij blijven. Cindy Holland, vicepresident Content van Netflix, heeft dit bevestigd. “We willen iedereen bedanken die vol overgave aan de serie heeft gewerkt, van begin tot eind.” De kans dat een andere partij het verhaal zal gaan oppakken lijkt door de hoge kosten niet aannemelijk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?