Laatste Nieuws

Marcella keert terug voor een derde seizoen

Marcella wordt officieel voorzien van een derde seizoen. Momenteel wordt achter de schermen hard gewerkt aan het script voor het vervolg, dat opnieuw uit acht afleveringen zal bestaan. Seizoen 3 van Marcella wordt in 2019 bij Netflix verwacht.

Marcella Backland kampt met black-outs

In Marcella krijgen we een kijkje in het leven van Marcella Backland. Als het slechter gaat met haar gezin, besluit ze de Metropolitan Police te verlaten en zich te richten op haar gezin, totdat haar man haar verlaat. Al snel besluit ze terug te keren naar haar baan waar ze te maken krijgt met een moord die héél bekend voor haar lijkt. Dat ze kampt met black-outs helpt haar echter allerminst om haar werk goed te verrichten.

Marcella krijgt derde seizoen

Het verhaal van Marcella is nog niet klaar. Anna Friel kroop voor de eerste twee seizoenen al in de huid van Marcella en ontving voor haar rol al een Emmy. Nu is duidelijk geworden dat Marcella ook een derde seizoen gaat krijgen. In Engeland is de serie te bekijken bij ITV, terwijl de wereldwijde streamingrechten bij Netflix liggen.

Hans Rosenfeldt, die ook verantwoordelijk was voor The Bridge, schrijft momenteel aan het derde seizoen. In het derde seizoen krijgen we een nog diepere kijk op het leven van Marcella en vooral haar geestelijke gesteldheid. De grote vraag is natuurlijk nu het verder moet met haar nu ze alle bruggen achter zich heeft verbrand. Het derde seizoen wordt in 2019 verwacht.

Wil je als eerste de releasedatum van Marcella 3 weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!