Trailers

Maniac met Emma Stone en Jonah Hill op komst

Maniac Netflix

De miniserie Maniac zal op 21 september op Netflix verschijnen. De verwachtingen zijn hooggespannen voor het verhaal met Emma Stone en Jonah Hill in de hoofdrol. De trailer is inmiddels verschenen en geeft ons al een vleugje Black Mirror mee.

Mysterieus farmaceutisch onderzoek

In een wereld en tijd gelijk aan die van ons, vertelt Maniac het verhaal van Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill). Deze twee vreemden van elkaar besluiten zich op te geven voor de laatste stadia van een mysterieus farmaceutisch onderzoek, ieder met een eigen beweegreden.

Annie en Owen raken aan elkaar verbonden

Annie, permanent ontevreden en doelloos, is gefixeerd op de gebroken relatie met haar moeder en zus. Owen is de vijfde zoon van een rijke industrieel uit New York, maar worstelt al zijn hele leven met een omstreden diagnose van schizofrenie. De belofte van een nieuwe, radicale behandeling bestaande uit een reeks pillen – die volgens uitvinder Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux) alles kunnen herstellen in de geest, zoals liefdesverdriet of geestesziektes – doet Annie, Owen en tien andere vreemden besluiten zich naar de faciliteiten van Neberdine Pharmaceutical en Biotech te begeven.

Maniac gaat niet volgens plan

Daar onderwerpen zij zich vrijwillig aan een driedaags drugsonderzoek dat, zo wordt hen beloofd, zonder bijwerkingen of complicaties hun leven zal verbeteren. Het gaat echter niet helemaal volgens plan. De heftige trailer neemt ons al mee op de reis, vanaf 21 september kunnen we het hele verhaal zien op Netflix.

De trailer van Maniac