Trailers

Making a Murderer 2: Kathleen Zellner bijt zich vast in de zaak

Making a Murderer seizoen 2 is in aantocht en Netflix heeft nu de trailer gelanceerd. De zaak wordt opgepakt waar het in seizoen 1 eindigde, want inmiddels is er door de aandacht voor de zaak Steven Avery en zijn neefje Brendan Dassey heel veel gebeurd.

Blijven strijden voor gerechtigheid

Emmy Award-winnende filmmakers Laura Ricciardi en Moira Demos volgen opnieuw Steven Avery, zijn medeverdachte en neef Brendan Dassey, hun families en alle betrokken juridische teams die blijven strijden voor gerechtigheid. Tijdens de tien nieuwe afleveringen toont Making a Murderer part 2 het proces na de veroordeling, met een enorm hoge inzet en emotionele tol, bij alle betrokkenen. De afleveringen verschijnen op 19 oktober op Netflix.

Kathleen Zellner bijt zich vast in de zaak

In december 2015 verscheen het eerste seizoen en werd Making a Murderer een hit. Iedereen had een mening over de zaak en was vrij uitgesproken: Avery had het gedaan of hij zat opnieuw ten onrechte vast. Nadat hij eerder achttien jaar onterecht in de gevangenis had gezeten, werd Avery opnieuw veroordeeld. In een nieuw proces vrij zien te komen is bijna onbegonnen werk in de Verenigde Staten, toch gaat de nieuwe advocate Kathleen Zellner daar alles aan doen.

Bekijk de trailer van Making a Murderer seizoen 2