Laatste Nieuws

Makers You strikken Haunting of Hill House-actrice voor seizoen 2

Victoria Pedretti You seizoen 2 Netflix

De vrouwelijke hoofdrolspeelster voor het tweede seizoen van You is bekend. Victoria Pedretti, die we in Haunting of Hill House leerden kennen als Nell Crain, krijgt een hoofdrol in You seizoen 2. Zij krijgt de taak om de leegte die Beck (Elizabeth Lail) heeft achtergelaten op te vullen.

Love Quinn

In de laatste weken werd al het één en ander bekend over You seizoen 2. Zo weten we al dat Joe Goldberg (Penn Badgley) verhuist naar Hollywood, Los Angeles om een nieuw leven op te bouwen. Het ziet ernaar uit dat hij daar Love Quinn, gespeeld door Victoria Pedretti, leert kennen. Love werkt als manager in een supermarkt, maar heeft de droom om kok te worden.

In tegenstelling tot zijn vorige slachtoffer, houdt Love echter totaal niet van social media. Ze is niet geïnteresseerd in zelfpromotie, maar focust zich op het leiden van een interessant leven. Ze heeft te maken gehad met een groot verlies en wanneer ze Joe ontmoet, heeft ze het idee dat ze de kennis van een diepgaand, levensveranderd verlies kunnen delen.

You seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van You wordt nog dit jaar op Netflix verwacht. Komende maand gaat het tweede seizoen in productie. Sera Gamble is door het dolle heen nu Victoria Pedretti is binnengehaald. “Het is erg cool dat Victoria deze rol speelt. Ik heb Hill House gebingewatched en ze was ongelooflijk. Een paar dagen later stuurde ik Greg Berlanti (uitvoerend producent, red.) een e-mail met de vraag: ‘Heb je Hill House gezien? Heb je Victoria Pedretti gezien, zou zij geen geweldige Love zijn? Laat het aan Greg over om dat voor elkaar te krijgen”, vertelde ze aan EW. En met succes.

In de toekomst mogen we mogelijk ook nog rekenen op een derde seizoen. Gamble heeft nu al een spraakmakend idee voor een nieuw vervolg. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer You izoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!