Laatste Nieuws

Makers The Stranger en Safe werken aan Stay Close

Netflix gaat in de komende tijd heel wat boeken van Harlan Coben in een serie gieten. In navolging van Safe en The Stranger mogen we ons op zeer korte termijn opmaken voor The Woods. Inmiddels blijkt dat achter de schermen ook al gewerkt wordt aan Stay Close.

Exclusieve deal

Netflix sloot eerder een exclusieve deal waardoor het veertien boeken van Harlan Coben mag verfilmen. Dat leverde eerder al Safe en The Stranger op en aankomende maand wordt The Woods toegevoegd. Laatstgenoemde is echter een Poolse productie.

Stay Close

Voor Stay Close keert het team van Safe en The Stranger terug. In de serie, gebaseerd op het boek uit 2012, volgen we Megan, Ray en Jack. Megan was ooit een ware losbol, maar is inmiddels een saaie huismoeder. Ryan had een gouden toekomst als fotograaf, maar heeft nu slechts nog onbenullige opdrachten en Jack heeft een vermissingszaak nooit op kunnen lossen. Daarbij hebben ze ook nog eens alle drie grote geheimen waar niemand iets van af weet. Een releasedatum voor Stay Close is nog niet bekend.