Laatste Nieuws

Makers The Stranger en Safe werken aan Stay Close met topcast

Netflix gaat in de komende tijd heel wat boeken van Harlan Coben in een serie gieten. In navolging van Safe en The Stranger mochten we ons afgelopen zomer al verheugen op het Poolse Woods. Inmiddels is een nieuwe productie op gang: Stay Close. Met opnieuw een topcast.

Exclusieve deal

Netflix sloot eerder een exclusieve deal waardoor het veertien boeken van Harlan Coben mag verfilmen. Dat leverde eerder al Safe en The Stranger op en aankomende maand wordt The Woods toegevoegd. Laatstgenoemde is echter een Poolse productie.

Stay Close

Voor Stay Close keert het team van Safe en The Stranger terug. In de serie, gebaseerd op het boek uit 2012, volgen we Megan, Ray en Jack. Megan was ooit een ware losbol, maar is inmiddels een saaie huismoeder. Ryan had een gouden toekomst als fotograaf, maar heeft nu slechts nog onbenullige opdrachten en Jack heeft een vermissingszaak nooit op kunnen lossen. Daarbij hebben ze ook nog eens alle drie grote geheimen waar niemand iets van af weet. Een releasedatum voor Stay Close is nog niet bekend.

Richard Armitage keert terug

Wel is de cast bekendgemaakt. Richard Armitage zal opnieuw één van de hoofdrollen spelen. In The Stranger was hij al te zien als Adam Price, de man die tot wanhoop werd gedreven door de verdwijning van zijn vrouw. De andere mannelijke hoofdrol is voor James Nesbitt. De twee werkten al samen in de Hobbit-films, Nesbitt maakte naam in Cold Feet en had een glansrol op Netflix in The Missing. Cush Jumbo heeft de vrouwelijke hoofdrol, ze is vooral bekend als Lucca Quinn in The Good Wife en diens spin-off The Good Fight.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?