Laatste Nieuws

Makers Stanger Things en TEOTFW maken I Am Not Okay With This

De serie I Am Not Okay With This kent een zeer bijzondere productie. De makers van Stranger Things en The End of The F***ing World bundelen namelijk hun krachten voor deze Netflix Serie, waarin drama en komedie hand in hand zal gaan.

Comic uit de vuilnisbak gevist

Het ontstaan van de serie is bijna al een verhaal op zich. Jonathan Entwistle kwam ooit per toeval een kopie van Charles Forsman’s zelf uitgegeven comic The End of the F***ing World tegen in een vuilnisbak. Hij ging ermee aan de slag en zou er een bekroonde miniserie van maken. De Channel 4-serie viel zo goed in de smaak, dat samen met Netflix er een tweede seizoen werd gemaakt. Entwistle tekende tevens een contract bij Netflix en gaat nu opnieuw een comic van Forsman verfilmen: I Am Not Okay With This.

Een letterlijke mix tussen de twee series?

Om de verwachtingen nog maar wat verder omhoog te schroeven zal Entwistle de serie gaan maken samen met Shawn Levy, de director executive producer van Stranger Things. Netflix heeft acht afleveringen besteld van I Am Not Okay With This. De serie, met de comic als basis, geschreven door Christy Hall. Het gaat over een tienermeisje de beproevingen van de hogere school moet doorlopen, terwijl de complexiteit van haar familie en ontluikende seksualiteit het nog ingewikkelder maken. En of dat nog niet genoeg was, ontwaakt er in haar ook nog een mysterieuze superkracht. Zo lijken The End of the F***ing World en Stranger Things ook daadwerkelijk bij elkaar te komen.