Laatste Nieuws

Makers geven alvast inkijkje van Bloodline

bloodline netflixOp 20 maart wordt Bloodline gelanceerd, het grote familiedrama en de nieuwste Netflix Original. Eerder werd er al een trailer vrijgegeven, negen dagen voor de lancering geven de makers van Bloodline een uitgebreid inkijkje. Ze nemen namelijk alle familieleden van de Rayburns door. Producenten Daniel Zelman, Glenn Kessler en Todd A. Kessler leggen uit hoe ze te werk zijn gegaan. De diverse familie leden hebben hun eigen karakter gekregen. Aan de hand van deze personages is het verhaal vervolgens op natuurlijke wijze ontstaan.

Daglicht niet verdragen

Het familiedrama begint wanneer de oudste broer naar huis komt, hij wordt gezien als het zwarte schaap van de familie. De Rayburns hebben een goede status in Florida, maar er zijn in het verleden dingen gebeurd die het daglicht niet kunnen verdragen. In de eerste aflevering word je als kijker gelijk op scherp gezet, want je krijgt een gebeurtenis in de toekomst te zien. Het is duidelijk dat het op dat moment volledig mis gaat binnen de familie.

Grote familie met grote geheimen

Danny, de oudste broer keert terug naar huis wanneer vader Robert een groot feest organiseert. Sally Rayburn is de vrouw van Robert en werkte keihard mee om het imperium op te bouwen. Ondertussen voedde ze ook nog vier kinderen op, naast Danny ook John (gespeeld door Kyle Chandler), Kevin en zus Meg. In de loop van de serie wordt het leven van ieder familielid blootgelegd en komen de problemen steeds meer naar boven.

Bekijk het volledige inkijkje van de producenten van Bloodline

De trailer van Bloodline gemist? Bekijk deze hier

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?