Laatste Nieuws

Maker You heeft al grote plannen voor derde seizoen

You Netflix

Sera Gamble, één van de makers van You, heeft nu al grote plannen voor een derde seizoen. Het eerste seizoen over stalker Joe Goldberg is uitgegroeid tot een groot succes bij Netflix en een tweede seizoen is al aangekondigd. Als het aan Gamble ligt, gaat de serie echter nog langer door.

Seizoen 2 besteld

Het tweede seizoen van You werd al besteld voordat het eerste seizoen te bekijken was bij Netflix. Dat had alles te maken met het feit dat voor seizoen 1 de uitzendrechten in de Verenigde Staten in handen waren van Lifetime. Het was die zender die een tweede seizoen bestelde, maar door een deal gaan de volledige rechten vanaf seizoen 2 naar Netflix. Het tweede seizoen is dan ook exclusief te bekijken bij de streamingdienst.

Het eerste seizoen van You eindigde met een grote cliffhanger. We zagen hoe Candace, een oude bekende van Joe, plots zijn boekenwinkel binnenwandelde. Van haar gaan we in seizoen 2 nog veel meer horen en er is al meer bekend over het verhaal.

You seizoen 3 op Netflix

Als het aan Gamble ligt, blijft het daar echter niet bij. “You zou zeker terug kunnen keren voor een derde seizoen. In de eerste plaats is dat afhankelijk van de rechthebbenden. We hopen dat veel mensen de show blijven kijken, zodat het door kan gaan. Ik kan zeggen dat we een idee hebben voor seizoen drie dat zó opwindend is, dat mensen er elke dag over zullen praten. Dus mijn vingers zijn gekruist. Ik hoop dat we de kans krijgen om de serie te blijven maken”, gaf Gamble aan tegenover Cosmopolitan.

De maker sprak zich ook uit over de cliffhanger waarin Candace opdook. “Dat opent mogelijkheden voor wat er nog gaat gebeuren. Ik kan alvast verklappen dat we meer gaan zien van Candace.” Zoveel zelfs dat zij een rol gaat spelen in de keuzes die Joe maakt. De productie van het tweede seizoen gaat in februari van start en nog dit jaar mogen we het nieuwe seizoen op Netflix verwachten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Youseizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!