Trailers

Maker Virgin River komt in januari met film Brazen

De film Brazen zal in januari het levenslicht zien op Netflix. De verwachtingen zijn hierbij hoog gespannen door zowel het verhaal, de hoofdrolspeelster als de regisseur. Dit is namelijk Monika Mitchell, bekend van Virgin River.

Boek van Nora Roberts

Zoals vaker is de film Brazen gebaseerd op een boek. Ditmaal Brazen Virtue van Nora Roberts. Daarbij is de hoofdrol weggelegd voor Alyssa Milano, ze speelt Grace. Dit is een prominente schrijver van mysterie-boeken en krijgt van haar zus het verzoek om terug te keren naar Washington. Het blijkt het begin van een bizar verhaal, want als haar zus wordt vermoord, komt Grace erachter dat ze een mysterieus dubbelleven leidde als webcam-girl. Grace neemt het heft in eigen hand en gaat op onderzoek uit. Daarbij gaat ze zelfs tegen de waarschuwingen van een lokale detective in.

Regisseur Virgin River met eigen film

Zo komt Monika Mitchell nu dus met haar eigen film, terwijl we wachten op het verschijnen van het nieuwe seizoen van Virgin River. Hiervan werden de opnames recent afgerond. Brazen kunnen we op Netflix verwachten op 13 januari. De trailer is alvast verschenen.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Bekijk de trailer van Brazen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?