Laatste Nieuws

Maker is optimistisch over Bodyguard seizoen 2

Jed Mercurio, de maker van Bodyguard, is optimistisch over een vervolg van de serie. De Britse serie met Richard Madden in de hoofdrol is uitgegroeid tot een groot succes. Toch is er nog weinig duidelijk over de toekomst van de reeks. Volgens Mercurio hoeven we ons echter geen zorgen te maken.

Bodyguard

De Britse serie Bodyguard wordt uitgezonden bij BBC One in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar daarbuiten is de serie te bekijken bij Netflix. De serie vertelt het verhaal van David Budd (Madden). De oorlogsveteraan is het eerder gelukt om een terreuraanslag te verijdelen en nu staat hij voor een nieuwe uitdaging. Alhoewel hij het niet eens is met haar standpunten, krijgt David de taak om een politica te beschermen. Het zorgt ervoor dat hij in een flinke tweestrijd terecht komt.

Optimisme over Bodyguard seizoen 2

Mercurio is hoopvol wat betreft een terugkeer van Bodyguard voor een tweede seizoen. De serie had goede ratings in het Verenigd Koninkrijk en ook op Netflix werd de serie goed ontvangen. Momenteel praat Mercurio over een tweede seizoen.

“Het zou geweldig zijn om een tweede seizoen te krijgen. We willen graag meer doen. We stellen het op prijs dat de fans hongerig zijn een vervolg. Er moet echter veel geregeld worden voor een tweede seizoen en we werken eraan”, vertelde de maker tijdens INTV in Israël.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?