Trailers

Maker Gossip Girl toont eerste trailer en releasedatum Soundtrack

Later deze maand kunnen we op Netflix aan de slag met een nieuwe serie van Joshua Safran, eerder verantwoordelijk voor Gossip Girl. In Soundtrack volgen we muzikale mensen die dezelfde passie delen. Vanaf 18 december verschijnt het eerste seizoen op Netflix.

Eerst Mixtape

Soundtrack stond eerst bekend onder de naam Mixtape. In eerste instantie was het tenslotte de bedoeling dat Safran de serie zou maken voor Fox. Toen uiteindelijk Netflix toch de rechten overnam, werd direct besloten de naam te veranderen in Soundtrack. Het is een van de projecten waar Safran momenteel aan werkt, want ondertussen is hij ook betrokken bij de doorstart van Gossip Girl.

Voorliefde voor muziek

In Soundtrack deelt iedereen dezelfde passie: muziek. We volgen dan ook verschillende mensen in Los Angeles die op de één of andere manier verbonden zijn aan muziek. Daarbij spelen ook liefdesverhalen een rol. Het eerste seizoen wordt op 18 december gelanceerd en castleden zijn onder meer Callie Hernandez, Jahmill French, Jenna Dewan en Madeleine Stowe. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Trailer Soundtrack

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?