Laatste Nieuws

Maker Bird Box komt nu met Netflix-serie Shadow and Bone

Bird Box Netflix

Shadow and Bone wordt het nieuwe project van Eric Heisserer. De maker van Bird Box gaat voor Netflix een achtdelige serie maken van de boeken van Leigh Bardugo. Hij werkt daarmee samen met Shawn Levy, de producer van Stranger Things.

Fantasieserie Shadow and Bone

Leigh Bardugo heeft twee succesvolle fantasieboeken geschreven, Shadow and Bone en Six of Crows. De twee verhalen zullen worden verwerkt tot één seizoen van de serie Shadow and Bone. Aan Heisserer de taak om de verhalen te bewerken voor de serie.

Bardugo’s Grishaverse

Het speelt zich af in Bardugo’s Grishaverse. Dit is een wereld met een eeuwige duisternis, waar onnatuurlijke wezens zich op menselijk vlees verheugen, ontdekt een jonge soldaat een kracht die het land weer zou kunnen verenigen. Terwijl ze haar krachten probeert te begrijpen, dreigt er steeds meer gevaar. Boeven, huurmoordenaars en heiligen zijn nu in oorlog en er zal meer magie aan te pas moeten komen om het te overleven.

King of Scars onderweg

Heisserer werkt voor het eerst samen met Levy, die met Stranger Things op het gebied van fantasy al aardig op weg is. Mocht de serie een succes blijken, dan is er al een mogelijkheid tot een vervolg. Bardugo brengt namelijk binnenkort het derde boek uit de reeks uit genaamd King of Scars. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend.