Laatste Nieuws

Maddie Townsend over Sweet Magnolias seizoen 2 en cliffhanger

De opnames van het tweede seizoen van Sweet Magnolias zijn recent van start gegaan. Een mooi moment voor ET om het gesprek aan te gaan met JoAnna Garcia Swisher, hoofdrolspeelster Maddie Townsend in Sweet Magnolias. De actrice liet onder meer alvast iets los over wat wij mogen verwachten van seizoen 2.

Verhaallijnen

Ondanks dat JoAnna Garcia Swisher nog niet veel kwijt kan over het tweede seizoen, verklapte ze al wel dat het vervolg veel voor ons in petto heeft. “Ik kan eigenlijk niets zeggen en dat is met een goede reden. Er zijn zoveel verhaallijnen waar Sheryl, onze showrunner, en onze schrijvers mee bezig zijn. Zoveel dingen waar je nu misschien niet eens aan denkt, die straks interessante plotpunten worden.”

In seizoen 1 bleven we achter met een grote cliffhanger. Een van de zoons van Maddie raakte betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, maar wie zat samen met hem in de auto? “Ik vind wie er in de auto zit en de verhalen die daardoor gelanceerd worden, ook erg interessant. Nu we hier zijn en ik zie hoe het verhaal zich begint te ontvouwen…”

Verhaal gaat verder

Het tweede seizoen gaat volgens Swisher verder in op de verhaallijnen die in seizoen 1 zijn gecreëerd. “Vorig jaar heb je de personages echt leren kennen en is het begin van de verhalen uitgelegd. We kwamen erachter waar ze staan in het leven. Dit jaar is het anders. Er gaan verschillende verhaallijnen komen met ieder van ons.”

Ook het liefdesverhaal van Maddie blijkt nog niet klaar. Even lijkt ze het helemaal gevonden te hebben bij coach Cal, maar dat loopt op de klippen. Daarnaast wordt ze geconfronteerd met de hernieuwde liefde van haar ex-man Bill. “Bij Maddie gaan wat dingen gebeuren.” Wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?