Laatste Nieuws

Luke Perry (Riverdale) op 52-jarige leeftijd overleden

Luke Perry is op 52-jarige leeftijd overleden. Afgelopen week werden de hulpdiensten opgeroepen toen de acteur een zware beroerte had gehad. Na dagenlange stilte is nu bekend geworden dat Luke Perry in het bijzijn van zijn naaste familie en vrienden is overleden.

Luke Perry was Fred Andrews in Riverdale

Luke Perry had de laatste jaren een belangrijke rol in Riverdale. De acteur vertolkte daarin de rol van Fred Andrews, de vader van Archie Andrews. Ook in het seizoen dat momenteel wordt uitgezonden bij The CW en wekelijks te bekijken is bij Netflix was een rol weggelegd voor de acteur. Toch was zijn rol in Riverdale niet het enige waar we hem leerden kennen. Zijn echte bekendheid verwierf hij in de jaren ’90 toen hij als Dylan McKay te zien was in Beverly Hills, 90210.

Luke Perry overleden

Op maandag is Luke Perry overleden. “Hij was omringd door zijn kinderen Jack en Sophie, zijn vrouw Madison Bauer, ex-vrouw Minnie Sharp, moeder Ann Bennett, stiefvader Steve Bennett, broer Tom Perry, zus Amy Coder en meer dierbaren. De familie waardeert de steun en gebeden voor Luke van over de hele wereld en vragen nu om privacy”, liet zijn woordvoerder Arnold Robinson weten aan The Hollywood Reporter. Luke Perry is 52 jaar oud geworden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?