Laatste Nieuws

Luke Cage seizoen 1 in september + trailer

Luke Cage Netflix

Luke Cage Netflix

Luke Cage zal zijn première gaan beleven op vrijdag 30 september 2016. De derde superheld in de Marvel-serie op Netflix maakte dit zelf bekend tijdens de première-avond van het tweede seizoen van Daredevil. Tijdens de Comic-Con, een grote beurs in de Verenigde Staten voor comics en superhelden, is de eerste teaser vrij gegeven. En begin augustus is daar ook de officiële trailer bijgekomen.

Deel drie op Netflix na Daredevil en Jessica Jones

De Marvel-reeks is een doorslaand succes. Waar eerst Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist allemaal één seizoen zouden krijgen met een finaleseizoen van The Defenders bij elkaar, is er inmiddels al een tweede seizoen onderweg van zowel Daredevil als Jessica Jones. Daredevil krijgt ondertussen een derde seizoen en The Punisher zal vermoedelijk ook een eigen seizoen gaan krijgen. Daar tussen komt Luke Cage dus met zijn eerste seizoen.

Luke Cage seizoen 1

Luke Cage was ook al te zien in het eerste seizoen van Jessica Jones, maar staat nu op eigen benen. Acteur Mike Colter maakte bekend dat het avontuur op 30 september zal beginnen. Eerder sprak Colter ook al op een perstour over het seizoen.

Het werd in zijn ogen geen sequel op Jessica Jones. “Luke Cage gaat uptown en doet zijn eigen ding. Het tijdsverschil is niet zo groot, dus het is niet zo dat Jessica Jones nooit gebeurt is. Ik vond het fijn dat ik in de wereld van Jessica Jones niet in de spotlights of centraal stond.” Eind juli is de teaser vrij gegeven met de spannende beelden in Hell’s Kitchen.

Op 9 augustus kwam daar de echte trailer bij voor het eerste seizoen van Luke Cage. En daarin wordt duidelijk dat we weer heel veel actie mogen verwachten in deze derde Marvel-serie op Netflix. Bekijk hieronder de trailer:

Tijdens de Comic Com in Amsterdam was eind augustus de wereldpremière van Luke Cage. Tegelijkertijd verscheen er een nieuwe trailer online. Daarin wordt ons duidelijk dat Luke prima kan knokken, je beter niet op hem kan gaan schieten… en Luke niet zo van het shoppen is.

Begin september is er opnieuw een teaser verschenen, waarin we nog maar eens te zien krijgen dat je beter geen gevecht aan kunt gaan met Luke Cage. Slaan kost je jouw pols en schieten met een geweer blijkt ook maar weinig invloed te hebben op de superheld.

Een paar dagen voor de lancering van Luke Cage seizoen 1 op Netflix werd de laatste officiële trailer getoond door de streamingdienst. Te zien is hoe Luke de strijd aan gaat met Cottonmouth, de machtige en gewelddadige clubeigenaar. Bekijk hieronder de trailer: