Nieuw op Netflix

Luke Cage krijgt ook een tweede seizoen

Luke Cage Netflix

Luke Cage krijgt net zoals Daredevil en Jessica Jones minimaal een tweede seizoen. De Marvel serie, exclusief te zien op Netflix, verscheen dit najaar op de streamingdienst. De kritieken waren lovend en met een 7,9 op IMDb scoort Luke Cage uitstekend. Onlangs werd ook al bekend dat het één van de best bekeken series op Netflix is.

Drukke Marvel-jaren op Netflix

Een vervolg leek dan ook in de lijn der verwachting te liggen, behalve dat het inmiddels ontzettend druk is met alle Marvel-series. Voor 2017 staan namelijk Iron Fist, The Defenders en The Punisher al gepland. Voor 2018 wachten vervolgens het derde seizoen van Daredevil en het tweede seizoen van Jessica Jones. Daar komt nu dus Luke Cage bij, waarbij we ervan mogen uitgaan dat ook dit tweede seizoen in 2018 zal worden gebracht.

Tegenstanders nog niet bekend

Mike Colter zal opnieuw in de huid van Luke Cage gaan kruipen. Met welke tegenstanders hij zal moeten afrekenen en of er mogelijk nog andere helden uit The Defenders hem komen assisteren is op dit moment nog niet duidelijk. Met deze tweet maakte Luke Cage het nieuws bekend

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?