Laatste Nieuws

Lucifer toch niet in Arrowverse cross-over: “Sorry fans”

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat ons mogelijk een grote verrassing stond te wachten in de Arrowverse cross-over van dit jaar. Niemand minder dan Tom Ellis alias Lucifer Morningstar was namelijk gespot in Vancouver. Dat leek maar één ding te kunnen betekenen: Lucifer zou een rol spelen in de cross-over aflevering van dit jaar van de DC-series. Maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn.

DC-series

De superhelden series uit de DC-reeks staan jaarlijks een cross-over te wachten waarin de krachten worden gebundeld. Zo zien we onder meer Supergirl, Arrow en The Flash samen komen. Dit jaar leek ook DC-personage Lucifer daarbij betrokken te worden, ondanks dat hij voorheen nog nooit in de cross-over afleveringen te zien was geweest. Wat deed Tom Ellis anders in Vancouver tijdens de opnames van de cross-over aflevering? De acteur heeft uitleg gegeven.

Lucifer in Vancouver

Tom Ellis ging het gesprek aangaan met Entertainment Tonight. Uit dat interview werd al gauw duidelijk dat Lucifer niet in de crossover-aflevering zit. “Wat er gebeurde… Ik ben naar Vancouver gevlogen om de verjaardag van een vriend bij te wonen. En opeens schijn ik in een andere serie te spelen. Het is echt niet waar, sorry fans.” Daarmee haalt hij de geruchten in één keer de wereld uit. Mogelijk komt er wel een spin-off, al wilde hij daar niets over kwijt. “Ik ben de verkeerde persoon om deze vraag aan te stellen.”