Laatste Nieuws

Lucifer seizoen 6 weer een stap dichterbij

Een zesde seizoen van Lucifer is opnieuw een stap dichterbij. Eerder deze maand werd plotseling bekend dat Netflix toch een zesde seizoen wilde van van de serie. Met het vastleggen van showrunner Ildy Modrovich en Joe Henderson is nu een volgende stap gezet. De twee tekenden een nieuw contract bij de streamingdienst.

FOX

Het verhaal van Lucifer is een unieke. Alles wees er de laatste tijd namelijk op dat Lucifer na vijf seizoenen zou stoppen. Dat terwijl de serie eerder al na drie seizoenen werd geannuleerd door FOX. Nadat fans toen massaal opriepen om Lucifer toch te verlengen, besloot Netflix de serie nieuw leven in te blazen met een vierde en afsluitende vijfde seizoen.

Nieuw contract

Nu het einde van Lucifer steeds dichterbij komt, is Netflix toch van gedachte veranderd. De streamingdienst voert gesprekken voor een zesde seizoen. In dat kader is nu bekend gemaakt dat Modrovich en Henderson een nieuw contract bij de streamingdienst hebben getekend.

Daardoor lijkt een zesde seizoen een stap dichterbij. Het wachten lijkt nu nog op hoofdrolspeler Tom Ellis. Zodra hij groen licht heeft gegeven, kan het zesde seizoen officieel worden besteld. Ondertussen wachten we op de release van seizoen 5. De zestien afleveringen van dat seizoen hebben nog geen releasedatum gekregen.

Wil jij als eerste weten wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?