Laatste Nieuws

Lucifer seizoen 6 weer dichterbij? Tom Ellis tekent contract

De kogel lijkt dan echt bijna door de kerk. Alles wijst erop dat we toch een zesde seizoen van Lucifer mogen verwachten. Nadat Netflix eerder aangaf toch graag een seizoen 6 van de reeks te zien, heeft nu ook Tom Ellis zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Dat meldt TVLine.

Slotseizoen

Netflix was heel duidelijk bij de aankondiging van het vijfde seizoen van Lucifer. Na vijf seizoenen zou de serie dan echt ten einde komen, maar vorige maand bleek ineens dat de streamingdienst in gesprek was om toch een zesde seizoen te bestellen. In dat kader werd vorige week bekend dat showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson een nieuw contract hadden ondertekend. Nu blijkt ook Tom Ellis, de hoofdrolspeler uit de hitserie, zijn handtekening gezet te hebben onder een nieuwe verbintenis.

Opnieuw verlengd?

Het begint er dan ook steeds meer naar uit te zien dat Lucifer een zesde seizoen krijgt. Dat zou betekenen dat de reeks voor de tweede keer verlengd is terwijl het einde in zicht was. Dat gebeurde eerder tenslotte al na drie seizoenen toen FOX besloot om de stekker uit Lucifer te trekken. Netflix werd uiteindelijk de reddende engel en bestelde een vier en vijfde seizoen, zodat de serie netjes afgesloten kon worden. Het is nu wachten tot Netflix officieel een zesde seizoen van Lucifer aankondigt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?