Laatste Nieuws

Lucifer seizoen 6 krijgt razendsnelle releasedatum in september

Lucifer seizoen 6 komt al razendsnel naar Netflix. De streamingdienst heeft tijdens Comic-Con@Home 2021 bekendgemaakt dat het slotseizoen van Lucifer op 10 september in première gaat op de streamingdienst. Naast de bekendmaking van de releasedatum zijn ook meteen de eerste beelden verschenen van het slotstuk.

Razendsnel

Veel fans zijn verrast door de bekendmaking van Netflix. Zij keken tenslotte nog in mei naar het tweede deel van seizoen 5 en zijn verrast dat Netflix het slotstuk al zo snel daarna lanceert. Het goede nieuws met betrekking tot de releasedatum werd bekendgemaakt tijdens Comic-Con@Home. Daar werden ook meteen de eerste beelden gedeeld.

Slotseizoen

Met seizoen 6 nemen we wel afscheid van Lucifer. Al langer is bekend dat het verhaal van Lucifer Morningstar dan klaar is. Daarmee heeft Lucifer wel drie seizoenen meer gekregen dan in eerste instantie gedacht. Zo cancelde FOX de serie al na drie seizoenen en kwam het door een campagne van de fans dat Netflix de serie uiteindelijk redde.

Lucifer seizoen 6 op Netflix

Het wachten op het zesde seizoen van Lucifer zal een stuk korter duren dan eerder gedacht. Waar eerst nog gedacht werd aan een release ergens in 2022, is nu duidelijk geworden dat het slotstuk op 10 september online verschijnt. Doordat seizoen 6 uit tien afleveringen bestaat, is het nog even de vraag of het seizoen in één keer verschijnt of in twee delen wordt geknipt. Hieronder bekijk je in ieder geval alvast de officiële aankondiging.

Bekijk de aankondiging

De titels van de afleveringen

  1. Nothing Ever Changes Around Here
  2. Buckets of Baggage
  3. Yabba Dabba Do Me
  4. Pin the Tail on the Baddie
  5. The Murder of Lucifer Morningstar
  6. A Lot Dirtier Than That
  7. My Best Friend
  8. Save the Devil, save the World
  9. Goodbye, Lucifer
  10. Partners ‘Til the End

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?