Laatste Nieuws

Lucifer seizoen 4 heeft releasedatum te pakken

We hebben even geduld moeten hebben, maar eindelijk weten we wanneer Lucifer seizoen 4 bij Netflix te bekijken is. De streamingdienst heeft 666 uur voor de release bekendgemaakt dat het op 8 mei zover is. Op die dag kunnen we alle nieuwe afleveringen van seizoen 4 in één keer online verwachten.

Overstap naar Netflix

Sinds de overstap van Lucifer naar Netflix was het afwachten wanneer we aan de slag zouden kunnen met seizoen 4 van Lucifer. Na drie seizoenen vond FOX het wel genoeg geweest met de sreie, maar Netflix redde de serie voor de poorten van de hel. Daardoor kon Tom Ellis weer in de huid van Lucifer kruipen. De laatste jaren hebben we gezien dat de duivel het zat is om de heer van de hel te zijn. Hij verhuist naar Los Angeles waar hij een nachtclub opent en al snel goed bevriend raakt met een rechercheur.

Lucifer seizoen 4 heeft releasedatum te pakken

Precies 666 uur voor de release van het vierde seizoen van Lucifer heeft Netflix een filmpje naar buiten gebracht waarin de releasedatum van 8 mei wordt genoemd. Ook zien we een zeer schaars geklede Tom Ellis. Het vierde seizoen telt in totaal tien nieuwe afleveringen. Afgelopen week kwam de cast ook al met een grappige promo.

Bekijk de video hieronder