Laatste Nieuws

Lucifer seizoen 3 opent nieuwe jaar; seizoen 4 komt spoedig

Het wachten op Lucifer is bijna voorbij en het mooie is dat er in korte tijd wel eens heel veel afleveringen kunnen verschijnen. Netflix zal het nieuwe jaar openen met het derde seizoen van de populaire serie, waarvan de streamingdienst vanaf het vierde seizoen de exclusieve rechten heeft.

Save Lucifer

Lucifer draaide drie seizoenen op FOX. Waar de kijkcijfers in de Verenigde Staten steeds verder terugliepen, was de serie mondiaal zeer populair. De teleurstelling was dan ook groot toen FOX in het voorjaar besloot om een punt te zetten achter Lucifer. Er werd door de fans een grote actie opgezet en Save Lucifer was dagenlang trending topic op Twitter. Uiteindelijk besloot Netflix de serie voor de poorten van de hel te redden en nieuw leven in te blazen.

Rechten gaan over

In diverse landen was Lucifer al te zien op Netflix, maar de rechten van FOX moesten wel eerst verder over naar de streamingdienst. Daarom duurde het nog enige tijd voor het derde seizoen van Lucifer ook in België op Netflix kon verschijnen. Op 1 januari is het dan eindelijk zover.

Lucifer seizoen 4 is al afgerond

Daarna kan het wel eens snel gaan met nieuwe afleveringen. Vorige week werd namelijk bekend dat de opnames van het vierde seizoen van Lucifer waren afgerond. Tom Ellis kroop uiteraard weer in de rol van Lucifer en maakte de afgelopen periode al veel bekend over het nieuwe seizoen. Zo zullen er minder afleveringen per seizoen worden gemaakt. Ellis zag dit als een voordeel, omdat het verhaal beter verteld kon worden. De titels van de tien afleveringen zijn ook bekend, waarbij vooral aflevering 9 opvalt: Save Lucifer.

Wil jij als eerste weten wanneer Lucifer seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.