Laatste Nieuws

Lucifer-avontuur nu echt begonnen bij Netflix

Na een zomer van speculaties, angst en hoop is Lucifer nu echt weer van start gegaan. De razend populaire serie werd in mei door FOX aan de kant gezet, ruim een maand later besloot Netflix de serie te adopteren. In België zijn we nog in afwachting dat het derde seizoen op Netflix verschijnt. De productie voor het vierde seizoen is in ieder geval al begonnen.

Veel enthousiasme bij de crew

Het is nog niet duidelijk wanneer het derde seizoen zal verschijnen en vervolgens wanneer het vierde seizoen wereldwijd zal worden gelanceerd. Wat wel vast staat is dat het vierde seizoen korter zal zijn dan de eerdere campagnes, maar er mogelijk wel vaker dan één keer per jaar episodes verschijnen. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen, wat volgens hoofdrolspeler Tom Ellis eerder een voordeel dan een nadeel is. Het verhaal kan namelijk gerichter worden verteld.

Opnames zijn begonnen

Recent waren er al beelden verschenen dat de cast bij elkaar kwam en nu zijn de opnames daadwerkelijk begonnen. Vanaf maandag wordt er gewerkt aan de nieuwe opnames en de castleden waren maar wat druk met het sturen van foto’s via hun socials. Netflix deed er zelf nog een schepje bovenop met een heus filmpje.