Laatste Nieuws

Love is Blind en The Circle met twee seizoenen verlengd

Netflix is met goed nieuws gekomen over twee van zijn realityseries. Zowel van The Circle als Love is Blind zijn twee nieuwe seizoenen besteld. Beide series werden dit jaar goed ontvangen en mogen zich nu opmaken op twee nieuwe seizoenen.

The Circle

Met The Circle en Love is Blind heeft Netflix dit jaar twee nieuwe realityseries aangekondigd. In The Circle worden acht mensen opgesloten in een flat. Via een chatsysteem kunnen ze communiceren met anderen. Naast het chatgesprek krijgen ze ook een foto van de ander te zijn, maar tussen de deelnemers zit ook zo nu en dan een catfish. The Circle laat zien hoe makkelijk je online misleid kunt worden. Nu we op Netflix al kunnen kijken naar een Braziliaanse versie en er een Franse versie in aantocht is, heeft Netflix ook laten weten dat er twee nieuwe seizoenen komen van de Amerikaanse versie.

Love is Blind

Ook Love is Blind krijgt twee nieuwe seizoenen. Voor het tweede seizoen wordt de overstap gemaakt naar Chicago. Opnieuw worden vrijgezellen gelinkt aan totale vreemden die ze pas te zien krijgen op het moment dat ze verloofd zijn. Nick en Vanessa Lachey keren terug als presentatieduo voor de realityshow.

Rhythm + Flow en Marie Kondo

Er was echter meer nieuws op het gebied van realityseries. Zo krijgt ook de hip-hop muziekcompetitie Rhythm + Flow in 2021 een nieuw seizoen. Daarnaast mogen we ons ook opmaken voor een nieuw programma met Marie Kondo. In Sparkling Joy with Marie Kondo gaat ze in de Verenigde Staten aan de slag met haar opruimideeën.

Wil jij als eerste weten wanneer de realityseries op Netflix België komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?