Laatste Nieuws

Loughlin ontslagen; Fuller House en When Calls the Heart gaan door

Lori Loughlin zal niet meer terugkeren in zowel Fuller House als When Calls the Heart. De actrice is ontslagen door Hallmark en wordt niet meer ingezet voor de productie van Fuller House. Dit is een direct gevolg van het grote schandaal waar ze bij betrokken is.

Grootste schandaal ooit in Amerikaanse colleges

De Verenigde Staten is in de ban van het grootste college schandaal ooit. Zo’n vijftig personen zijn aangeklaagd wegens een complot. Rijke ouders slaagden erin om hun kinderen op de meest prestigieuze universiteiten te krijgen door sportcoaches om te kopen. Deze universiteiten hebben zeer strenge toelatingseisen, die eenvoudiger zijn als je een uitzonderlijk sporttalent bent. Door sportcoaches om te kopen werden de kinderen via deze route, terwijl ze helemaal geen talenten waren, de scholen binnengeloodst.

Loughlin op borgtocht vrij

Loughlin blijkt één van de ouders te zijn die grof geld heeft betaald om haar kroost op de goede scholen te krijgen. De twee dochters van de actrice zijn toegelaten tot USC vanwege hun roeitalent. De meisjes hebben echter nog nooit in een roeiboot gezeten. Er zou 500.000 dollar zijn betaald aan diverse coaches om de kinderen op school te krijgen. Deze week is Loughlin opgepakt en na het betalen van een borgsom van 900.000 dollar op borgtocht vrijgelaten.

Ontslagen door Hallmark

Voor Hallmark werkte Loughlin aan diverse producties. When Calls the Heart is daarvan de meest bekend. Op Netflix zijn de eerste vijf seizoenen te zien, in de Verenigde Staten draait momenteel het zesde seizoen. De aflevering van dit weekend is uitgesteld, volgend Amerikaanse media is de afwikkeling rondom het ontslag hiervan de oorzaak. Hallmark heeft al wel laten weten de serie voort te zetten, maar wel zonder Louglin dus.

Geen rol meer in Fuller House

Hetzelfde geldt voor Fuller House. Louglin was vroeger één van de hoofdpersonages in Full House. De spin-off van Netflix draait om de jongere generatie, waarin Loughlin als tante Rebecca Katsopolis een gastrol had. In de eerste vier seizoenen verscheen ze met enige regelmaat, in het vijfde en laatste seizoen zal ze niet meer te zien zijn. Dit slotseizoen wordt in het najaar van 2019 verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?